Presentació AFA

Benvinguts!

!Bienvenidos! Welcome!

Bienvenue! Wilkommen!

Benvenuto! Velkominn!

ようこそ!  欢迎!

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) és un espai on totes les mares i pares trobem una manera de participar directament en l’organització de l’escola.

Com qualsevol altra associació, pel que fa a l’organització l’AFA s’estructura en una Junta Directiva, que es tria en l’assemblea de tots els seus socis, i les diferents comissions de treball.

Aquestes comissions estan formades per mares i pares que dediquem el nostre temps a col·laborar en diferents tasques. Cada aportació és importantíssima per petita que sigui.

A l’igual que l’escola, hem començat l’any 2017, així que que estem creixent i aprenent com a entitat. Curs rera curs anirem ampliant, millorant i diversificant l’oferta d’extraescolars.

Recordeu d’apuntar-vos a alguna comissió de l’AFA!

Us encoratgem a col·laborar i participar a les comissions que millor s’adaptin a vosaltres i participar així amb altres famílies en el projecte educatiu dels nostres fills.

Tant els socis de P3, P4 com P5, us podeu apuntar a la comissió encara que ja estigueu el curs passat i vulgueu continuar.

Qualsevol dubte o aclaració podeu enviar-lo per la web al menú de Envia’ns una idea o preguntant a algú d’una comissió o de la Junta.

Comissions de l’AFA pel curs 2019/20

Ja s’han organitzat amb els nous membres les comissions de l’AFA per aquest curs 2019/20.

Per qualsevol dubte, aclaració o consulta pots contactar directament amb la comissió que vulguis a través del formulari que pots trobar en aquesta web o enviant-li un email a l’adreça de cadascuna que pots trobar a l’apartat L’AFA del menú superior.AFA Escola Anglesola - Les Corts - Barcelona
@afaanglesola | Política de Privacitat